Yritys

Aidossa maalaismiljöössä

Läpi kumpuilevien niittyjen ja peltojen, ohi maalaistalojen ja lehmihakojen, osittain Päijänteen rantaviivaa mukaillen johtaa Päijänteen Maisematie idylliseen Särkilahden kylän Soiniemeen ja Tunnelmaravintola Kivilinnaan.

Maalaispihapiirin aurinkoisella rinteellä, luonnonkauniin niittypellon vieressä odottaa Kivilinna, vanha 1800-luvun jykevä kivinavetta vieraitaan.

Linnunlaulu, luonnonrauha ja kauneus rauhoittaa ja virittää vastaanottamaan uusia elämyksiä.

Ihastuttavia yksityiskohtia

Kivilinnan jykevät seinät, käsintaotut kyntteliköt ja talonpoikaiskalusteet kristallikruunujen loisteessa tuovat ravintolaan ihastuttavan ja harmonisen tunnelman.

Ovimaalaukset ja muut sisustuksen taidokkaat yksityiskohdat tarjoavat silmälle katsottavaa. Laadukkuus näkyy astioista kattauksiin.

Kivilinnan muutostyöt ja sisustus on rakennettu perinteitä vaalien. Vanha navetta on muuttunut persoonalliseksi 120 paikkaiseksi A-oikeuksin varustetuksi ravintolaksi.

A-oikeudet
ravintola 120 paikkaa
ulkoterassi 50 paikkaa
pieni ulkoterassi 12 paikkaa
tanssipaviljonki

Täydellisiä makunautintoja

Kivilinnan ruokalista nostaa veden kielelle ja viinivalikoimasta nauttii vaativinkin.

Eila ja Jukka

Tinkimätön suhtautuminen ruokaan, raaka-aineisiin ja tekemisen laatuun ovat pääkaupunkiseudulla pitkän linjan ravintola-ammattilaisina vaikuttaneen Eilan ja Jukan menestyksen ja toimintaperiaatteen salaisuus.

Sen salaisuuden maistaa, sillä Kivilinnassa syödään kuin kuninkaat.

Kivilinnan juhlat ainutkertainen kokemus

Kivilinnan tiimin idearikkaus ja täydellinen omistautuminen teeman mukaisen kokonaisuuden rakentamiseen takaavat ainutkertaiset juhlat.

Perhe- tai yritysjuhlat, vaativatkin edustustilaisuudet sekä erilaiset teemaan liittyvät tarjoilut kuten pääsiäinen- vappu- juhannus- kala- rapu- sorsastus- hirvestys, sekä joulu ja talvi.


Ota yhteyttä kun haluat juhlia!

Varaukset:

Gsm 050 565 0800
eila.silvennoinen@juhlapalvelu.inet.fi